Zal ik me even voorstellen?


Al van meet af aan hebben de ‘sportmicroben' mij te pakken. Zo heb ik als nieuwsgierig, klein meisje mijn eerste avonturen beleefd op de atletiekpiste, de judomat, de turntoestellen en in het zwembad. Stilzitten was en is nog steeds niet aan mij besteed!

Mijn interesse voor sport en gezondheid is door de jaren heen ook alleen maar toegenomen. Zo ontwikkelde ik een passie voor duurlopen en kan ik na 27 lentes en ettelijke 100den kilometers in de knieën (een beetje fier) de marathon van Moskou van mijn lijstje afvinken. 3u45 minuten bewust en gecontroleerd ‘afzien'. Fantastisch!

Om mijn kennis te vergroten, startte ik in 2016 het postgraduaat ‘Functional Trainer’ aan de training academy van Max Icari. Na het behalen van dit diploma kreeg ik steeds meer vragen van vrienden en kennissen om hen te helpen met loop- en functionele trainingen om hun conditie en gewicht op punt te krijgen. De rest van het verhaal brengt jullie hier op mijn website!

Na nog een aanvullende ‘Physical Trainer’ opleiding aan de Physical Coaching Academy, mag ik mezelf een erkend Physical Coach (EREPS-register level 3) noemen. Ik wil daarom heel graag mijn passie en kennis voor sport, voeding en gezondheid met jullie delen en er voor zorgen dat ‘het onderste van de kan’ smaakt naar meer!

Zien we elkaar binnenkort?
X Kato